Over ons

Maxani Animal Healthcare

Een goede verzorging van de huid is de basis voor een gezonde huid!

Maxani Animal Healthcare is dé innovatieve specialist in dermatologische producten voor huisdieren en paarden. Onze producten zijn uitsluitend verkrijgbaar via de dierenarts en veterinaire specialisten.

Maxani is altijd bezig met productontwikkeling. Dierenartsen en veterinaire dermatologen vragen ons regelmatig bepaalde producten te ontwikkelen. Dit zijn nieuwe producten zonder geneesmiddel, waarvan veelal de farmaceutische ingrediënten al in de humane geneeskunde succesvol in Europa worden gebruikt. 

Wij hebben producten die de huid ondersteunen bij huidklachten. Hierdoor kan veelal worden volstaan met minder antibiotica, corticosteroïden of andere geneesmiddelen. 

Een toenemend aantal dieren komt met huid- en oorklachten bij de dierenarts. De gezondheid van de huid, het grootste orgaan dat een dier bezit, is cruciaal voor de algehele gezondheid van het dier. Daarom focust Maxani op dermatologische producten. Onze producten helpen huidproblemen te voorkomen én dragen veelal bij aan het natuurlijk herstellend vermogen van de huid.

Maxani staat voor kwaliteit. De producten die wij onder eigen label voeren, zijn jaren getest voordat ze op de veterinaire markt zijn gebracht. De Dermoscent producten van LDCA uit Frankrijk maken het assortiment compleet. De producten van Maxani passen binnen de richtlijn Bacteriële huidinfecties bij hond en kat van de KNMvD. Ze dragen bij aan het verminderen van het gebruik van antibiotica en corticosteroïden! Daar vaart iedereen wel bij.