Marketing

 Onderstaande templates kunnen worden gedownload ter ondersteunen van de marketing van de praktijk. Zijn er vragen of mist er iets, neemt contact met ons op via info@maxani.nl. Wij denken graag met je mee!

Facebook Post 1:

🐾 Heeft uw hond last van jeuk? Dit kan door pollen en allergenen komen! 🌿

Net zoals wij mensen ons wassen om allergenen van onze huid en haren te verwijderen, is het ook voor honden cruciaal, vooral voor de allergische onder hen. Jeuk bij honden wordt vaak veroorzaakt door pollen en andere allergenen die zich op hun huid en in hun vacht ophopen.

Bij Maxani begrijpen we het belang van goede hygiëne voor het welzijn van uw hond. Regelmatig wassen met AtopOat huidshampoo is essentieel om deze irriterende stoffen effectief te verwijderen en de huid te verzorgen, om uw hond verlichting van jeuk en ongemak te bieden. Zorg voor een allergievrij seizoen voor uw viervoeter door hem regelmatig te baden.

Heeft uw hond problemen met allergieën? Deel uw ervaringen en tips in de reacties! Deel dit bericht en volg ons op Facebook.

#Hondengezondheid #Allergievrij #Huidverzorging #Maxani

🌟 Like ons en volg Maxani Animal Healthcare Nederland op Facebook om altijd de nieuwste informatie uit de wereld van veterinaire dermatologie te ontvangen! Blijf altijd een stap voor als het gaat om de gezondheid van je viervoetige vrienden! 🐾💙

Facebook Post 2:

🐾 Allergie Seizoen Alert voor Hondenbezitters! 🌼🐶

Het is weer die tijd van het jaar waar pollen en allergenen in de lucht kunnen zorgen voor ongemak bij onze viervoetige vrienden. Wist je dat je de eerste tekenen van allergische reacties vaak kunt zien op specifieke plekken bij je hond? Let op de volgende signalen:

 • Oren: Roodheid en constant krabben kan wijzen op een allergie.
 • Poten: Likken of bijten aan de poten is een veelvoorkomend teken.
 • Buik: Een rode, geïrriteerde huid kan duiden op contactallergieën.
 • Wat kun je doen? Hier zijn enkele tips om je hond te helpen zich comfortabeler te voelen:
 • Regelmatig wassen: Help je hond de pollen kwijt te raken door ze regelmatig te wassen met AtopOat huidshampoo.
 • Pootjes schoonmaken: Maak de poten van je hond schoon met Maxani AtopOat mousse, na elke wandeling om allergenen te verwijderen.
 • Beperk buitenactiviteiten: Op dagen dat de pollenconcentratie hoog is, probeer de tijd die je hond buiten doorbrengt te beperken.

Als je merkt dat je hond erg ongemakkelijk is, is het altijd een goed idee om je dierenarts te raadplegen voor meer gespecialiseerd advies. Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze honden een gelukkig en gezond seizoen tegemoet gaan! 🌿🐕

Deel deze tips met andere hondenbezitters en laten we onze harige vrienden helpen om comfortabel door het allergie seizoen te komen! Volg en like onze facebook pagina voor meer handige tips!

#HondenAllergieën #HondenGezondheid #PollenSeizoen

Facebook Post 3:

🚿🐕 Aandacht alle hondenbezitters met allergie-gevoelige viervoeters! 🌿

Is jouw hond gevoelig voor allergenen zoals pollen en grassen? Dan hebben wij een gouden tip voor jou: regelmatig wassen met AtopOat SkinShampoo! Deze speciaal ontwikkelde shampoo helpt niet alleen allergenen en toxines van de vacht van je hond te wassen, maar voedt en verzorgt ook intensief de gevoelige huid. Bovendien versterkt en repareert het de huidbarrière, waardoor je hond zich van binnenuit sterker kan verdedigen tegen irritaties.

🧼 Waarom AtopOat SkinShampoo?

 • Verwijdert effectief allergenen en toxines
 • Voedt en verzorgt de huid
 • Versterkt en repareert de huidbarrière

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om je hond regelmatig te wassen, vooral als ze water een beetje spannend vinden of als je zelf weinig tijd hebt. Geen zorgen, we hebben ook aan een oplossing gedacht!

✨ Probeer onze AtopOat Reinigingsmousse! ✨

Deze mousse is perfect voor tussentijdse reinigingen en hoeft niet uitgespoeld te worden. Ideaal voor een snelle opfrisbeurt! Hoewel de mousse minder allergenen verwijdert dan de shampoo, biedt het vergelijkbare voordelen:

 • Voedt en verzorgt de huid
 • Versterkt en repareert de huidbarrière
 • Makkelijk in gebruik zonder uitspoelen

Met AtopOat SkinShampoo en AtopOat Reinigingsmousse kun je jouw hond helpen om comfortabeler door het allergie-seizoen te komen, zelfs op de drukste dagen!

🐾 Deel deze post met andere hondenbezitters en help ook hun honden om een gelukkiger, gezonder leven te leiden. Jouw hond verdient het beste, ook als het om huidverzorging gaat!Volg en like onze facebook pagina voor meer handige tips!

#AtopOat #HondenGezondheid #AllergieVrijLeven #HuidverzorgingVoorHonden

Facebook Post 4:

🐶💦 Bescherm je hond tegen allergenen met Maxani AtopOat! 🌿

Hondenliefhebbers, wist je dat een gezonde huidbarrière essentieel is voor het welzijn van je hond? Allergenen die in de lucht ‘rondzwerven’, zoals pollen en stof, kunnen je hond irriteren, vooral als zijn huidbarrière zwak is. Maar geen zorgen, wij hebben de oplossing!

🛡️ Het belang van een gezonde huidbarrière: Een sterke huidbarrière beschermt tegen allergenen, waardoor je hond minder last heeft van jeuk en irritaties. Gezond, sterk, en gelukkig – zo zien we onze viervoeters het liefst!

🧴 Hoe krijg je een gezonde huidbarrière? Het is simpeler dan je denkt met onze Maxani AtopOat productlijn:

 1. Wassen met AtopOat Shampoo: Reinigt diep en verwijdert allergenen effectief, terwijl het tegelijkertijd de huid voedt en hydrateert.
 2. Moussen met AtopOat Reinigingsmousse: Ideaal voor snelle reiniging zonder water. Voedt en verzorgt de huid tussen de wasbeurten door.
 3. Cremen met AtopOat Crème: Biedt extra bescherming en herstel voor de huid, vooral op de meest gevoelige plekken.

🐾 Gebruik Maxani AtopOat producten regelmatig om de huidbarrière van je hond optimaal te ondersteunen en te versterken. Minder allergische reacties en een gelukkigere hond zijn het resultaat!

Facebook Post 5:

🌟🐾 Optimaliseer de behandeling van allergieën bij je hond met Maxani AtopOat! 🌟

Hoi hondenliefhebbers! Wist je dat systemische medicatie zoals tabletten, injecties en immunotherapie nog effectiever kan zijn wanneer je deze van buitenaf ondersteunt? Dat klopt, zelfs met geavanceerde behandelingen is het cruciaal om allergenen actief van de huid en vacht van je hond te verwijderen en de huid goed te verzorgen.

🔍 Waarom externe verzorging belangrijk is: Systemische behandelingen werken van binnenuit om de allergische reacties te controleren, maar allergenen die op de huid blijven kunnen nog steeds irritatie veroorzaken. Hier komt de Maxani AtopOat lijn van pas!

🐶 Hoe kun je helpen:

 1. Crème: Gebruik AtopOat crème voor gerichte verzorging van specifieke gebieden bij je hond die extra aandacht nodig hebben. Net zoals mensen huidcrème gebruiken, helpt deze crème de huid van je hond te hydrateren en te beschermen.
 2. Huidshampoo: Regelmatig wassen met AtopOat shampoo helpt allergenen effectief te verwijderen en onderhoudt een gezonde huid en vacht.
 3. Mousse: Perfect voor tussentijdse reinigingen, de AtopOat mousse is makkelijk aan te brengen en hoeft niet uitgespoeld te worden, waardoor het een snelle oplossing biedt voor allergenenverwijdering.

👉 Combineer behandelingen voor het beste resultaat: Door zowel systemische medicatie als onze externe verzorgingsproducten te gebruiken, geef je je hond de beste kans om comfortabel te leven, ondanks allergieën.

Deel dit bericht met andere hondenbezitters die misschien worstelen met de beste manier om de allergieën van hun hond te beheren. Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze viervoetige vrienden gelukkig en gezond blijven!

#MaxaniAtopOat #HondenAllergieën #GezondeHuid #Dierenwelzijn