Produktinformation und Vertiefung

Das Maxani-Sortiment umfasst eine breite Palette an dermatologischen Produkten. Die Produkte bestehen aus hochwertigen Inhaltsstoffen, von denen die wichtigsten auf dieser Seite hervorgehoben werden. 

Klicken Sie auf den Markennamen, um mehr über die Produkte und ihre Verwendung zu erfahren.  

Hyaluronsäure

Veel van onze producten bevatten hyaluronzuur: een krachtig, natuurlijk ingrediënt dat de huid een boost geeft. Hyaluronzuur is steeds bekender aan het worden in de wereld van huidverzorging. En met recht! Deze grondstof is niet alleen fantastisch voor mensen, maar ook voor dieren. Hyaluronzuur komt van nature voor in de huid van mens en dier. Een enkele hyaluronzuur-molecuul kan tot 1000x zijn eigen gewicht aan water vasthouden, waardoor het de huid goed kan hydrateren. Hyaluronzuur reguleert natuurlijkerwijs de vochtopname en zorgt ervoor dat de huid langdurige bescherming geniet. Bovendien versterkt hyaluronzuur de elasticiteit van de huid, wat leidt tot een gezonde, veerkrachtige huid én vacht.

Maxani-hyaluronzuur

Huidlipiden

De huid bestaat uit verschillende lagen. De bovenste laag is de epidermis (de opperhuid), een laag die de onderliggende lagen beschermt. De epidermis kan worden gezien als een muurtje van bouwstenen en cement. Als de bouwstenen netjes naast elkaar liggen en het cement alles goed bij elkaar houdt, is de huidbarrière beschermt tegen invloeden van buitenaf. De huidlipiden, bestaande uit ceramiden, cholesterol en vetzuren, zorgen voor extra bescherming van de bouwstenen. Het is daarom belangrijk om deze stoffen aan te vullen als de huid beschadigd is, zodat de huidbarrière weer sterker wordt. De Maxani huidshampoos bevatten deze belangrijke stoffen en bieden daarmee een krachtige bijdrage aan het herstel van de huid.

Ceramid

Adresse


Maxani Animal Healthcare BV

Lark Avenue 14b

3704 GR Zeist

Niederlande

Mögen Sie uns auf Facebook

Kontakt


+31 (0)30 751 7067

Allgemein: info@maxani.eu

Bestellung: sales@maxani.eu

KVK: 66191173

MEHRWERTSTEUER: NL856435119B01

IBAN: NL13ABNA0549589716