Product information and deepening

The Maxani range contains a wide variety of dermatological products. The products consist of high-quality ingredients, the most important of which are highlighted on this page. 

Click on the brand name to read more about the products and their use.  

Hyaluronic acid

Veel van onze producten bevatten hyaluronzuur: een krachtig, natuurlijk ingrediënt dat de huid een boost geeft. Hyaluronzuur is steeds bekender aan het worden in de wereld van huidverzorging. En met recht! Deze grondstof is niet alleen fantastisch voor mensen, maar ook voor dieren. Hyaluronzuur komt van nature voor in de huid van mens en dier. Een enkele hyaluronzuur-molecuul kan tot 1000x zijn eigen gewicht aan water vasthouden, waardoor het de huid goed kan hydrateren. Hyaluronzuur reguleert natuurlijkerwijs de vochtopname en zorgt ervoor dat de huid langdurige bescherming geniet. Bovendien versterkt hyaluronzuur de elasticiteit van de huid, wat leidt tot een gezonde, veerkrachtige huid én vacht.

Maxani-hyaluronzuur

Huidlipiden

De huid bestaat uit verschillende lagen. De bovenste laag is de epidermis (de opperhuid), een laag die de onderliggende lagen beschermt. De epidermis kan worden gezien als een muurtje van bouwstenen en cement. Als de bouwstenen netjes naast elkaar liggen en het cement alles goed bij elkaar houdt, is de huidbarrière beschermt tegen invloeden van buitenaf. De huidlipiden, bestaande uit ceramiden, cholesterol en vetzuren, zorgen voor extra bescherming van de bouwstenen. Het is daarom belangrijk om deze stoffen aan te vullen als de huid beschadigd is, zodat de huidbarrière weer sterker wordt. De Maxani huidshampoos bevatten deze belangrijke stoffen en bieden daarmee een krachtige bijdrage aan het herstel van de huid.

Ceramide

Address


Maxani Animal Healthcare BV

Lark Avenue 14b

3704 GR Zeist

Netherlands

Like us on Facebook

Contact


+31 (0)30 751 7067

General: info@maxani.eu

Order: sales@maxani.eu

KVK: 66191173

VAT: NL856435119B01

IBAN: NL13ABNA0549589716