Traanstreep

Maxani Traanstreep voedingssupplement is een 100% natuurlijk product dat de traanbuis van honden, katten en konijnen reinigt. Het is speciaal ontwikkeld om traanstrepen en verkleuring van vacht rondom de ogen te verminderen en draagt bij aan het verhelpen van een verstopte traanbuis. Soms kan de traanbuis vervormd zijn, waardoor hier vuil in ophoopt. Het middel is daardoor uitermate geschikt voor dieren met een korte snuit en katten met niesziekte die last hebben van chronische traanstrepen. Het supplement helpt om de weerstand van het huisdier te ondersteunen. Hoe de kuur verloopt staat aangegeven op het etiket per gewichtscategorie

Gebruik: De vloeistof kan door de voeding of rechtstreeks in de mond toegediend worden. Er wordt een maatcupje bijgeleverd.

Hond tot 10 kg / katten : 5 ml per dag
Hond 10-25 kg : 10 ml per dag
Hond >25 kg : 15 ml per dag

De eerste 14 dagen dagelijks geven, daarna gedurende 1 maand 3x per week toedienen, dan gedurende 1 maand 2x per week toedienen en tot slot de laatste maand 1x per week toedienen. De kuur duurt dus 3,5 maand in totaal.
Het product mag na een pauze van 90 dagen pas weer gebruikt worden. De voorgeschreven kuur kan dan opnieuw toegediend worden.