Dermoscent

Laboratoire de Dermo-Cosmétique Animale

Dermoscent® is een merk van Laboratoire de Dermo-Cosmétique Animale (LDCA). Het is de missie van LDCA om voorschrijvende dierenartsen en eigenaren van gezelschapsdieren natuurlijke en innovatieve huidverzorgingsproducten te bieden, die veilig, efficiënt en gemakkelijk te gebruiken zijn. Hierdoor kunnen therapeutische behandelingen worden aangevuld en kan overmatig gebruik van geneesmiddelen worden vermeden.

Het laboratorium is begonnen met hun concept in 2003, in het hart van het departement Tarn (Frankrijk). Een van de drie oprichters van het bedrijf ondervond samen met twee specialisten op het gebied van humane dermatologie dat de meeste veterinaire dermatologische producten uitsluitend in een therapeutische context werden gebruikt. Zo is destijds het besluit genomen om voort te bouwen op de wetenschap op het gebied van humane dermatologie en producten te ontwikkelen om het bereik van aanvullende en/of alternatieve behandelingen te verbeteren voor de veterinaire dermatologie.

Zo is Dermoscent® ontwikkelt en gegroeid van pionier naar leider op het wereldpodium in de veterinaire dermatologie. Gekwalificeerd als 'Jeune Entreprise Innovante' (jong innovatief bedrijf) sinds de oprichting in 2003, blijft LDCA zich ontwikkelen en het assortiment uitbreiden. 

Dermoscent®

De Dermoscent® producten zijn ontwikkeld door dierenartsen, voor dierenartsen. Daarom worden alle Dermoscent® producten exclusief in veterinaire klinieken verkocht, zowel in Frankrijk als internationaal. In Nederland gaat de verkoop exclusief via Maxani Animal Healthcare BV. Elke formule is ontwikkeld door een technisch team, bestaande uit veterinaire dermatologen en farmaceutische specialisten in dermo-cosmetica. Het assortiment Dermoscent® producten biedt innovatieve en efficiënte oplossingen voor dierenartsen om de gezondheid van de huid en het welzijn van dieren te verbeteren. Dankzij een regelmatig en continu gebruik van de Dermoscent® producten wordt de huid van het dier gehydrateerd en versterkt. De vacht wordt weer glanzend, glad en minder bros. De resultaten dragen bij aan het fysieke en psychologische welzijn van het dier, tot vreugde van zijn menselijke omgeving.

Adres


Maxani Animal Healthcare BV

Leeuweriklaan 14b

3704 GR Zeist

Nederland

 

Like ons op Facebook

Contact


+31 (0)30 751 7067

Algemeen: info@maxani.nl

Bestelling: bestelling@maxani.nl

KVK: 66191173

BTW: NL856435119B01

IBAN: NL13ABNA0549589716